Sund krop – smuk hud

Et harmonisk liv i balance kræver balance på alle planer, og jeg har derfor de seneste år haft et fokus på selve fundamentet for vores sundhed. Forskningen viser, at flere og flere mennesker rammes af livsstilssygdomme, simpelthen fordi de har kronisk inflammation i kroppen – forårsaget af vores vestlige kost, som gør det svært ikke at spise for meget omega 6 og for lidt omega 3 – og det er den ubalance, der skaber en skjult inflammation i kroppen med livsstilssygdomme til følge. Men du kan vende udviklingen. Jeg inspirerer folk til at skabe et godt fundament for deres sundhed – og dernæst til at passe godt på deres hud. Du kan booke en sundhedssession, hvis du kunne tænke dig inspiration til at leve i balance på dine fedtsyrer omega 6 og omega 3. Ring og aftal et møde hos mig eller dig. Du får en gratis sundhedssession hos mig frem til 1/3-2019. Så er du i gang.

 

Og du kan købe produkter fra en helt ny hudplejeserie SENTEURS DU SUD her fra siden eller hos mig på Horsensvej 649, 7120 Vejle Ø eller ved at sende mail eller sms.

Den nye hudplejeserie er baseret på et højt indhold af økologisk arganolie og udelukkende naturlige ingredienser, som nærer vores hud. Det er dybdegående og nænsom hudpleje til ansigt og krop – uden parabener, tilsætningsstoffer og parfume – certificeret af EcoCert og Cosmebio. Produceret i Frankrig og markedsført siden 2003. Skabt af Anne Bérardengo Galand for at imødekomme et behov for naturlige og hudvenlige produkter til mænd og kvinder – og baby. Jeg er startet med produkter til mænd og kvinder, men udvider gerne, hvis der er efterspørgsel på det. Produkterne er så skånsomme, at selv sart hud efter kemobehandling elsker denne hudplejeserie, hvilket er meddelt Kræftens Bekæmpelse. Herreserien er baseret på den virksomme tepescohuite fra l’arbre à peau = hudens træ. Udvundet i Mexico og rost for dens regenererende og antiseptiske virkning. Mænd kan jo også have hudproblemer eller bare et ønske om at se bedst muligt ud.