Terapi/coaching i Vejle og Aarhus

Jeg coacher ved hjælp af Energi & Power Teknikker, som tager udgangspunkt i din power – den du dybest set er. En coachingsession varer 90 minutter, hvor vi sammen arbejder os igennem den problemstilling, den udfordring eller det valg, du står overfor. Og forandringen mærker du straks – det er det fantastiske ved denne metode.

Min mission er at bringe mennesker i trivsel og vækst.

Energi & Power Teknikker

Jeg coacher intuitivt med udgangspunkt i det, du fortæller – og det din krop fortæller. Kroppen har altid ret, og dens signaler er vores vigtigste redskab. Energi & Power Teknikker skaber hurtigt og nemt forbindelse mellem det du tænker, det du mærker, og det du føler.

Min fornemste opgave er at udvide dit synsfelt og dine handlemuligheder. Sammen kaster vi lys på både dine styrker og ressourcer OG dine uhensigtsmæssige mønstre og barrierer. Når det ubevidste bliver bevidst, har du mulighed for at lave de nødvendige ændringer – til gavn for dig selv og dine omgivelser.

Når du tager lederskab i dit liv, gavner det ikke bare dig selv, men også de mennesker, der omgiver dig privat og på arbejde.

Du kan kontakte mig med alle slags problemer og udfordringer – eller blot med en fornemmelse af, at noget ikke er, som det skal være – eller kunne være anderledes og bedre. Sammen finder vi ind til kernen af problemet og arbejder derudfra.

Du behøver jo ikke være syg for at få det bedre!

Se dig omkring på hjemmesiden og kontakt mig for en aftale, et tilbud eller et gavekort til din bedste veninde.
Jeg kan også tilbyde dig samtaler i Århus.

Prisen er kr. 1000 pr. session (90 minutter) – eller køb klippekort med rabat: 4 sessioner for kr. 3.000.

Goberg energi og power teknikker