Sig ja til din mand

– og slip din indre kvinde løs

Brug et par timer på at finde ud af, hvordan hun har det – din indre kvinde. Skal hun forkæles lidt – skal hun frem i lyset. Skal du til at sige ja til din mand?

Dette foredrag er først og fremmest for kvinder til glæde for mændene – og kvinderne naturligvis. Lis inspirerer denne aften alle kvinder til at sige ja til deres mænd – på alle områder. Er det provokerende? Er det for langt ude? Eller har du i nogen tid selv tænkt over, hvordan I puster liv i forholdet? Du kunne jo starte med at dette foredrag – det vil du ikke fortryde. Og tag bare din mand med!

Lis Goberg er indehaver af Goberg Energi & Power Teknikker. Hun har arbejdet med personlig udvikling, organisationsudvikling og lederudvikling altid. Hun tror på, at alle mennesker og organisationer besidder en unik energi og power, som de kan lære at udfolde.

Det giver ro, stabilitet og overskud til at klare livets små og store forandringer. Vi er gode til at klare det vante, men når der sker noget uventet, går vi ofte i baglås og bliver den værste udgave af os selv. Hos Goberg Energi & Power Teknikker er udgangspunktet at gøre alle til den bedste udgave af dem selv – hver dag. Læs mere på www.lisgoberg.dk

Sig ja til din mand-foredraget giver dig bl.a.:

  • Bevidsthed om kvinden og logistikchefen i dig
  • Inspiration til at sige ja til din mand
  • Bevidsthed om, hvem der bestemmer i dig – kvinden eller logistikchefen
  • Indblik i de gaver, der venter på dig, når du siger ja til din mand

Lis fortæller med udgangspunkt i sit eget liv og egne erfaringer om, hvad det har betydet for hende at sige ja. Humor, ligefremhed og energi er i højsædet. Alle kan byde ind. Målet er, at alle går hjem med troen på, at det kan betale sig at tage ansvar for eget liv og egne handlinger – og sige JA. Og at det aldrig er for sent at gøre det, man virkelig brænder for.

Lad den indre kvinde strække sig denne aften og glæd dig til en rejse mod nye tinder!

På glædeligt gensyn – ring/mail og hør nærmere!

Goberg energi og power teknikker