Stilhed – hvilken gave!

Brug et par timer på at lære at være stille – at være til stede lige nu og her – med det som er og intet andet.
Det er det mindfulness handler om.

Dette minikursus åbner mindfulness-universet for dig, og du lærer at være mindful på din måde. Du bliver bevidst dine muligheder for at skabe dit stille rum i en travl hverdag med arbejde, børn, familie, venner og alt det, der fylder dit liv. Måske har du smerter, måske er du stresset – eller du har bare så mange tanker i dit hoved altid. Uanset hvad, lærer du her at anvende mindfulness som en slags lindring, en slags forløser, en slags timeout. Du tager et vigtigt skridt henimod et liv i mere balance, indre ro og overskud.

Lis Goberg er indehaver af Goberg Energi & Power Teknikker. Hun har arbejdet med personlig udvikling, organisationsudvikling og lederudvikling altid. Hun tror på, at alle mennesker og organisationer besidder en unik energi og power, som de kan lære at udfolde. Det giver ro, stabilitet og overskud til at klare livets små og store forandringer. Vi er gode til at klare det vante, men når der sker noget uvant og uventet, går vi ofte i baglås og bliver den værste udgave af os selv. Hos Goberg Energi & Power Teknikker er udgangspunktet at gøre alle til den bedste udgave af dem selv – hver dag. Læs mere på www.lisgoberg.dk

Stilhed-hvilken gave-minikurset giver dig bl.a.

  • Bevidsthed om din vejrtrækning
  • Bevidsthed om betydningen af tilgivelse og taknemlighed
  • Indblik i stilhedens gaver i forhold til dine udfordringer
  • Mere balance, øget indre ro og øget overskud

Kursusformen er mindful. Vi er her hver især med det, der optager os. Der er fred og ro og frem for alt stilhed. Der er ingen kommunikation, men vi lytter til os selv og hinanden. Det er stilhedens energi og power, der råder på dette kursus. Målet er, at alle går hjem med troen på, at de kan finde og udnytte stilheden i deres liv – at det kan betale sig at finde tid til stilhed – glæd jer til at lære nye sider af jer selv at kende!

På glædeligt gensyn – ring/mail og hør nærmere!