Fyret – Hvilken gave!

Brug et par timer på at finde gaverne i en fyring. Nogle har prøvet det, mange frygter det – og alle kender nogen, der er blevet fyret – kom og hør om, hvordan du kan gøre en fyring til en gave.

Dette foredrag handler om at miste, om at fokusere og om at give slip. Lis fortæller på baggrund af egne erfaringer og bogen af samme titel om de følelser, der rammer mennesker, når de mister deres job. Det kan ske for enhver. Ofte sker det helt uden forvarsel, og man mister grebet om tilværelsen og kastes ud i en større og længere krise. Foredraget handler om, hvordan du fra første færd kan vælge at se din fyring som en gave. Se den som en frisættelse, en timeout og en mulighed for at se dig selv i spejlet. Eller se den som en mulighed for at gøre noget ved det, du så tit drømte om, mens du havde dit job.

Lis Goberg er indehaver af Goberg Energi & Power Teknikker. Hun har arbejdet med personlig udvikling, organisationsudvikling og lederudvikling altid. Hun tror på, at alle mennesker og organisationer besidder en unik energi og power, som de kan lære at udfolde.

Det giver ro, stabilitet og overskud til at klare livets små og store forandringer. Vi er gode til at klare det vante, men når der sker noget uventet, går vi ofte i baglås og bliver den værste udgave af os selv. Hos Goberg Energi & Power Teknikker er udgangspunktet at gøre alle til den bedste udgave af dem selv – hver dag. Læs mere på www.lisgoberg.dk 

Fyret-hvilken gave-foredraget giver dig bl.a.:

  • Bevidsthed om, hvad din frygt for fyring handler om
  • Indblik i andres følelser og veje ud af frygten for og i fyringen
  • Værktøjer til at tackle en fyring
  • Indblik i de gaver, der venter på dig

Lis deler med indlevelse, åbenhed og humor ud af sine erfaringer og videregiver virksomme værktøjer til alle, som har prøvet en fyring, står midt i den eller overfor den – eller som kender én, som er i den situation. Du får virksomme værktøjer til at finde gaverne i en fyring.
Bogen koster kr. 119,- og købes hos Lis Goberg eller hos boghandleren. Fås for kr. 50,- på foredragsaftenen.

På glædeligt gensyn – ring/mail og hør nærmere!